Nieuws en acties

 

Sponsors gezocht voor zonnepanelen op het Palet.

 

De kosten voor warmte en licht in ons ontmoetingscentrum ‘Het Palet’ zijn de laatste jaren sterk gestegen. Een flink aantal zonnepanelen op het dak van het Palet zou ons enorm helpen om die kosten weer te laten dalen.

Maar…. zo’n aanschaf kost nu eerst extra geld en wij zijn ook voor deze uitgave afhankelijk van giften en donaties. Daarom vragen we jouw hulp. Wil je voor € 80 ook sponsor worden van een zonnepaneel? Of een ander bedrag voor een deel van een zonnepaneel? Dat zou geweldig zijn! Je bijdrage is aftrekbaar voor de Inkomstenbelasting, want de Stichting Open Arms is ANBI erkend.

Je kunt je bijdrage direct overmaken door op de onderstaande knop te klikken: 

Maar je kunt je bijdrage natuurlijk ook overmaken naar de bankrekening van de Stichting Open Arms, nummer NL 04 ABNA 0615559190 met als vermelding ‘Zonnepanelen’.

Nieuwe medewerkster Open Arms

 

We blij te kunnen melden dat Petra Jongekrijg op 2 april bij Open Arms is komen werken. Naast Henk den Breejen is zij nu de tweede opbouwwerker van Open Arms. 

Petra woont in Strijen, is getrouwd en heeft twee uitwonende kinderen. Zij heeft ruime ervaring opgedaan met het maatschappelijk werk in o.a. het Diaconaal Aandachtscentrum in Dordrecht.

Petra zal zich vooral richten op de taallessen en het maatschappelijk werk, waardoor Henk meer tijd vrij krijgt voor het opzetten van nieuwe Bijbelcafe's.

Petra zelf zegt hierover: In het Palet hoop ik veel te kunnen doen voor de wijkbewoners van Het Lage Land. Spreek mij gerust aan, want ik maak graag kennis met jullie. Dan leer ik snel wat ik voor jullie kan betekenen.