Huren van het Palet

 

Huur een mooie ruimte in je eigen wijk. In het Palet!

Op alle momenten dat zalen in het Palet niet gebruik worden voor onze eigen activiteiten kunnen ze door anderen worden gehuurd. Op zondag is verhuur in de regel niet mogelijk.

Het Palet is te huur

In het Palet zijn vier grote vertrekken van elk ongeveer 65 m2. Drie daarvan zijn – indien vrij – te huur. Verder is er een kleine ruimte te huur voor vergaderingen van een beperkte groep of een individueel gesprek.

Tegen een kleine, extra vergoeding zijn ook een beamer en een scherm beschikbaar. En natuurlijk kunnen onze huurders de garderobe en de toiletten gebruiken.

In de plattegrond zijn de huurbare ruimten geel weergegeven.

 

Het werklokaal

Deze ruimte is meer ‘zakelijk’ ingericht. Er staan voldoende tafels en stoelen voor een vergadering, cursus of andere bijeenkomst met 30 – 40 mensen.

Huur een werklokaal

De huiskamer

Dit vertrek ademt een meer huiselijke sfeer. Veel groepen vinden dit een prettige ruimte voor overleg, bezinning of om iets te vieren.

Huur een huiskamer

De ontmoetingsruimte 

Deze zaal is vooral geschikt voor een meer feestelijke bijeenkomst, een receptie of een etentje, want deze ruimte beschikt over een goed uitgeruste keuken.

Huur een ontmoetingsruimte

Het praathuis

Dit is een kleinere vergaderruimte voor maximaal 6 personen. Ook goed te gebruiken voor een spreekuur of een persoonlijk gesprek.

 

 

Voor informatie over prijzen, voorwaarden, mogelijkheden en andere vragen over verhuur kun je het beste een e-mail sturen naar de beheerders van Het Palet: hetpalet@openarms.nl. Geef in je mail zo duidelijk mogelijk aan:

  • Het soort activiteit
  • De grootte van de groep
  • De datum en de tijd
  • De ruimte(n) die je wilt huren
  • De faciliteiten die je nodig hebt (beamer, flipover, keuken, buitenruimte)

Maar je kunt ook hier klikken en het contactformulier invullen.

Om teleurstellingen te voorkomen adviseren we je tijdig contact op te nemen.