BijbelCafé

 

Ben je niet of niet meer kerkelijk? Maar heb je wel interesse in bijbel en geloof? Dan ben je niet de enige! Want tweemaal per maand komen er in het Palet ongeveer 25-30 mensen bij elkaar voor wie dat ook geldt.

Elke eerste en derde zaterdag van de maand van 17.00 tot 19.00 uur in het Palet.  Dus in mei op 4 en 18 mei en in juni op 1 en 15 juni.

Eerst praten we samen bij. Want we leven met elkaar mee. Dan lezen we een bijbelverhaal en luisteren naar muziek. Een vrijwilliger vertelt wat over het gelezen verhaal. Daar praten we samen over, vanuit ieders eigen beleving. We proberen elkaar te begrijpen en te steunen. Na een gebed voor elkaar, voor de wijk en voor het eten gaan we in kleine groepjes aan tafel. Samen eten en kletsen schept een band.

Het bijbelverhaal levert vaak een boeiend gesprek op. Soms is alles nieuw, maar soms klinkt het ook vertrouwd. Vaak blijven er vragen hangen. Maar je mag altijd jezelf zijn en reageren zoals je wilt.

Heb je belangstelling? Kom dan een keer langs. Om zelf te ontdekken hoe het gaat. Het maakt niet uit wat je achtergrond is. Je bent welkom. Nieuwe bezoekers vinden snel hun eigen plek in de groep. Dus: Graag tot ziens!

Geloofsgesprekken en samen eten