Vacature bestuursleden voor de Stichting Open Arms

 

Ben je op zoek naar boeiend en uitdagend bestuurswerk? Vind je het mooi om te werken bij een stichting die praktische hulp,  ondersteuning en ontmoetingsplekken biedt aan de buurtbewoners van de Rotterdamse wijk “Het Lage Land”? Dan is deze functie absoluut iets voor jou!

Over Open Arms

Open Arms is een christelijke vrijwilligersorganisatie in Rotterdam met bijna 100 vrijwilligers. Met elkaar proberen we goed nieuws te zijn voor buurtbewoners in de wijk Het Lage Land: taallessen, maatschappelijk werk, kringloopwinkel, Samen Eten, Bijbelcafé, voedselbankuitdeelpunt, Opknapperij, Lunchcafé, Creacafé enz. (kijk verder op deze website bij activiteiten). 

Ontmoeten, relaties opbouwen, samen optrekken en een lage drempel zijn belangrijke kernwaarden in ons bezig zijn in de wijk. “Het Palet” is als buurthuis in de wijk het centrum van de activiteiten van Open Arms. 

Open Arms is in 2009 geïnitieerd vanuit plaatselijke gereformeerde kerken en nu georganiseerd als stichting onder leiding van een bestuur, met (thans) één professionele (opbouw)medewerker.

Profiel

We zoeken meerdere bestuursleden die zich graag als vrijwilliger voor de stichting willen inzetten. Daarnaast vragen we van je dat je:

  • kerkelijk betrokken bent, christen, levend en werkend vanuit persoonlijk geloof
  • affiniteit hebt met het doel van de stichting
  • beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden

Als je beschikt over kennis/ervaring in HR of in beheer van onroerend goed is dat zeker een pré.

Interesse?

Heb je interesse of wil je eerst meer weten, dan nodigen we je uit om te reageren en contact op te nemen met bestuurslid Tineke de Ben, tinekedeben@openarms.nl of 06 242 69 035.

Voel je vrij om onze oproep te delen met familie, vrienden en kennissen.