Werkwijze

Dichtbij mensen

Onze activiteiten vinden plaats in de wijk Het Lage Land; wij zijn dus letterlijk 'dichtbij'. Bovendien is onze benadering informeel en zijn onze activiteiten gratis of goedkoop. Dat maakt het makkelijk om langs te komen en mee te doen.

Vrijwilligers

Open Arms is een vrijwilligersorganisatie. Door de inzet van veel vrijwilligers kunnen wij met beperkte middelen veel investeren in onze buurtgenoten van het Lage Land. We willen mensen graag persoonlijke aandacht geven en samen met hen optrekken. Doordat we met vrijwilligers werken, kunnen we hierin flexibel zijn.

Belangstelling om eventueel zelf ook als vrijwilliger aan de slag te gaan? Klik dan op 'vacature overzicht' om te zien waar we vrijwilligers voor zoeken. 

Samenwerking

Wij willen en kunnen niet alleen werken. Het Palet huren we samen met de Leliezorggroep. Hierdoor kunnen we de kosten delen, maar ook over en weer gebruik maken van onze sterke kanten

Daarnaast vervult Open Arms vaak een brugfunctie richting overheidsinstanties of andere maatschappelijke instellingen in Rotterdam. Omdat wij samenwerking essentieel vinden voor succesvolle dienstverlening, zijn wij aangesloten bij overlegorganen zoals het Armoedeplatform Prins Alexander (www.armoedeplatformrotterdam.nl) en het Netwerk Zinvol Actief Alexander. (te vinden op www.onsalexander.nl)

 

 

Contact

Vragen? Meer informatie? Aanmelden voor een activiteit? Neem contact op met Henk den Breejen (opbouwwerker).

Email: henkdenbreejen@openarms.nl
Telefoon: 06-2633 0860