Het Palet

Open Arms is verhuisd naar het Palet! Hiermee is een jarenlange wens in vervulling gegaan: een eigen plek om zichtbaar in Het Lage Land aanwezig te zijn. Het Palet biedt nieuwe mogelijkheden om ontmoetingsplekken te realiseren voor de bewoners van het Lage Land. Het is ons verlangen om een thuis te zijn voor mensen uit de wijk, met name voor hen die extra ondersteuning kunnen gebruiken. Als christelijke stichting worden we  geïnspireerd door de boodschap van de Bijbel.

Iedere donderdag is een uitdeelpunt van de Voedselbank in het Palet. Dit is de eerste activiteit die door Open Arms is opgepakt. Tegelijk is er een inloopcafé.  Verder wordt er op vrijdag op verschillende niveaus Nederlandse taalles gegeven. De creatievelingen kunnen op woensdagmiddag meedoen in het Crea Café. Elke maand worden er wijkmaaltijden georganiseerd. Speciaal voor ouderen is er elke eerste dinsdag van de maand een ouderensoos. Er zijn regelmatig andere activiteiten, zoals bazaars, acties en een Alpha cursus, maar ook individuele begeleiding van mensen in een maatjesproject en maatschappelijke dienstverlening. Iedereen is van harte welkom bij deze activiteiten in het Palet.

Met de verhuizing naar het Palet is de kringloopwinkel er als vaste structurele activiteit bijgekomen en is het inloopcafé niet alleen op vrijdag open maar van maandag t/m vrijdag.

Het Palet biedt mogelijkheden om nieuwe activiteiten te ontwikkelen. Wij denken bijvoorbeeld aan kookactiviteiten, tuinactiviteiten en een klus- en repaircafé. Ook willen we ons meer richten op kinderen en jongeren. Voor de ontwikkeling van nieuwe activiteiten ontvangen we graag ideeën vanuit de wijk. Heeft u een goed idee? Neem contact met ons op! Zo zorgen we er samen voor dat er een veelkleurige plek is die goed nieuws is voor het Lage Land. Het Palet!

Contact

Vragen? Meer informatie? Aanmelden voor een activiteit? Neem contact op met Henk den Breejen (opbouwwerker).

Email: henkdenbreejen@openarms.nl
Telefoon: 06-2633 0860