Taalcursus Nederlands

Let op: In verband met Corona starten de taallessen op vrijdag pas op 2 oktober a.s. De lessen op maandag en dinsdag zijn al per 1 september weer gestart. De vaste bezoekers worden hierover geïnformeerd. 

Nieuwe bezoekers van alle taallessen kunnen zich melden bij Henk den Breejen: per mail henkdenbreejen@openarms.nl of telefoon 06 26 33 08 60.

 

Wilt u Nederlands leren of uw Nederlands verbeteren? Kom dan op vrijdagochtend naar Nederlandse taalles!

Met behulp van lesboeken en spreekoefeningen leert u de Nederlandse taal steeds beter kennen. We geven op vrijdagochtend in verschillende groepen taalles voor beginners, gevorderden en zeer gevorderden. Er zijn dus aparte groepen met mensen die net beginnen met het leren van Nederlands en voor hen die al een klein beetje beter Nederlands kunnen spreken, maar ook voor mensen die het Nederlands al goed beheersen maar zich nog verder willen ontwikkelen. 

Vanwege Corona worden alle groepen op vrijdag gesplitst in twee ronden, om te voorkomen dat de groepen te groot worden. De eerste ronde is van 9.30 uur tot 10.30 uur en de tweede ronde van 11.00 - 12.00 uur.

In de beginnersgroep leren cursisten vooral Nederlandse woorden, maar in de volgende groepen werken de cursisten via gesprekken en korte teksten vooral aan zinsbouw en in de verste groepen besteden we vooral aandacht aan grammatica.

 

Voor de meer gevorderden zijn er bovendien ook nog taalgroepen op de maandagavond en de dinsdagmorgen.

Lesuren voor gevorderden: op maandag van 20.15 tot 21.15 uur en op dinsdag van 10.45 tot 11.45 uur.

Lesuren voor vergevorderden: op maandag van 19.00 tot 20.00 uur en op dinsdag van 9.30 tot 10.30 uur.

 

Heeft u hierin intersse? Neem contact op! Alle taallessen zijn gratis!

De taallessen volgen de schoolvakanties, dus tijdens schoolvakanties houden wij ook vakantie!

Adres
Het Palet
Duikerstraat 29-31
3067 CG Rotterdam (naast de Alexanderkerk)