StudioKnapp

'Knapp' is Zweeds voor 'knoop'. Knopen die zaken met elkaar te verbinden. StudioKnapp verbindt mensen en geeft afgedankte spullen een tweede leven. Opknappen door opknappen dus! Door op een ontspannen manier samen bezig te zijn én zo ook met anderen in contact te komen. Daar knap je van op! Alle activiteiten van StudioKnapp zijn op de woensdagmorgen in het Palet.

 

OpKnappCafé: voor vrouwen!

In het OpKnappCafé  gaan we in en rond de werkplaats aan de slag om spullen en kleine meubels uit de kringloopwinkel op te knappen. Je hoeft er echt niet handig voor te zijn! Iedereen kan het proberen. Het is natuurlijk ook mogelijk om bijvoorbeeld een eigen stoel op te knappen.

Elke woensdag van 10 - 12 uur.

 

De OpKnapperij: voor mannen!

Elke woensdag van 9.00 - 12.00 uur in het Palet, met van 12.00 - 12.30 uur een afsluitende lunch. Voor mannen die op zoek zijn naar een leuke en goede dagbesteding, waarbij je samen met andere mannen bezig bent. We doen niet alleen onderhoudswerk in- en om het Palet, maar we knappen ook oude spullen op voor de Kingloopwinkel. En neem vooral ook je eigen ideeën mee, want ook die zijn welkom!

Meer informatie over alle StudioKnapp activiteiten bij Henk den Breejen: 06 26 33 08 60.

 

Adres van het Palet:

Duikerstraat 29-31

3067CG Rotterdam (naast de Alexanderkerk)